Volvo V40 2001 Adatok Cars Info
Volvo V40 2001 Adatok Cars Info from drive.deminasi.com

Az 2001-ben megjelent Volvo V40 1.8-as modellje egy kompakt autó, amelyet a svéd autógyártó, a Volvo tervezett és készített. Az autó egyik különleges jellemzője, hogy egyedülálló sziluettjével, keskeny és alacsony karosszériájával és számos egyéb, az autó szépségéhez hozzájáruló funkcióval rendelkezik. Az autó 1.8 literes motorral rendelkezik, amely nagy teljesítményt és nagy hatékonyságot biztosít a vezető számára. Az autó 2004-ig volt elérhető, amikor is a Volvo V50 modellt vezették be a modellpalettán. Az alábbiakban néhány fontos műszaki adatot fogunk megnézni az autóról.

Műszaki Adatok

A Volvo V40 1.8-as modellje egy 4 ütemű, 4 hengeres benzinmotorral rendelkezik, amelynek lökettérfogata 1731 cm3. A motor által biztosított maximális teljesítmény 90 kW (121 LE) és maximális forgatónyomatéka 155 Nm. A motorhoz egy 5 sebességes manuális sebességváltó van csatlakoztatva, amely segít a vezetőnek a helyes sebesség megtartásában. Az autó maximum sebessége 192 km/h, míg a 0-100 km/h gyorsulása 11 másodperc alatt történik.

Tulajdonságok

A Volvo V40 1.8-as modellje egy kompakt autó, amelynek hossza 4395 mm, szélessége 1741 mm és magassága 1402 mm. Az autó tömege 1241 kg, ezenkívül az autónak van egy össztömege 1390 kg. Az autó további jellemzői közé tartozik az alacsony súlypont, amely segít a vezetőnek az autó jobb kormányzhatóságában; a kormányzás és a kanyarvétel könnyebbé tétele érdekében. Az autónak van egy ülésfűtő rendszere is, amely a vezető ülésének melegítéséről gondoskodik.

Végsebesség és Fogyasztás

A Volvo V40 1.8-as modellje egy közepesen hatékony autó, amely maximális sebessége 192 km/h, ami egy elfogadható sebesség az autósok számára. Az autó városi fogyasztása 10,9 l/100 km, míg az országúti fogyasztása 8,7 l/100 km. Az autó tehát közepes fogyasztással rendelkezik, ami megfelelő a vezetéshez.

Komfort és Biztonság

A Volvo V40 1.8-as modellje kiváló komfortot biztosít a vezető számára. Az autó ülései kényelmesek, és a hátsó ülések is elegendő helyet biztosítanak a három utas számára. Az autó továbbá egy központi konzolral is rendelkezik, amely kényelmes vezérlőpultot biztosít a vezető számára. Az autó biztonsági rendszerei közé tartozik a légzsákrendszer, az ABS, az ESP, az EBD és az EBA. Ezek mind elősegítik a biztonságos vezetést.

Összegzés

A Volvo V40 1.8-as modellje egy kompakt autó, amely kiváló teljesítményt és hatékonyságot biztosít a vezető számára. Az autó különleges sziluettje, keskeny karosszériája és számos egyéb funkciója van. Az autó 1.8 literes motorral rendelkezik, amely nagy teljesítményt és nagy hatékonyságot biztosít. Az autó továbbá nagy komfortot biztosít a vezető számára, és megfelelő biztonsági rendszerekkel rendelkezik, amelyek elősegítik a biztonságos vezetést. Az autó által biztosított maximális sebesség 192 km/h, míg a városi fogyasztása 10,9 l/100 km. Az autó tehát megfelelő teljesítményt, komfortot és biztonságot biztosít a vezető számára.

Leave a Reply