Teszt Volvo V40 2.0 T Új arccal Vezess
Teszt Volvo V40 2.0 T Új arccal Vezess from www.vezess.hu

A Volvo S40, a svéd márka legrégebbi sorozatgyártott autója, 2002-ben jelent meg a piacon. A modell később két különböző változatban érhető el, egy 2.0-es és egy 2.4-es motorral. Az autó különleges megjelenést biztosít, ami különösen a Volvo sajátossága. A két motorral rendelkező S40-esek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi modell. Ennek köszönhetően az autó többet képes üzemeltetni és jobb teljesítményt nyújt, mint a régebbi modell. A teljesítmény mellett a költséghatékonyság is előnyös, amit a 2.0-es és 2.4-es motorok fogyasztása biztosít.

A 2.0-es Motor Fogyasztása

A Volvo S40 2.0-es motorja, amely a korai modellekben található, egy négyhengeres dízelmotor, amely nagyobb teljesítményt nyújt, mint a korábban megjelent modellek. A motor teljesítménye 143 lóerő, ami a korábbi modellhez képest nagyobb erőt nyújt. A teljesítmény mellett a fogyasztás is előnyös, ami 8.3 liter/100 km-es üzemanyag-felhasználást jelent. A motor hatékonysága a korábbi modellhez képest javult, mivel az autó jobb fékezést és kanyarodást tesz lehetővé. A motorral rendelkező autó fogyasztása könnyen megfigyelhető a műszerfalon található adatok alapján. A költséghatékonyság mellett a motor környezetbarát, mivel kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint korábban.

A 2.4-es Motor Fogyasztása

A Volvo S40 2.4-es motorja a későbbi modellben található, amely körülbelül egy évvel később jelent meg, mint a 2.0-es motor. A motor teljesítménye 173 lóerő, ami a korábbi modellhez képest nagyobb teljesítményt nyújt. A teljesítmény mellett a fogyasztás is előnyös, ami 8.9 liter/100 km-es üzemanyag-felhasználást jelent. A motor hatékonysága a korábbi modellhez képest javult, mivel az autó jobb fékezést és kanyarodást tesz lehetővé. A motorral rendelkező autó fogyasztása könnyen megfigyelhető a műszerfalon található adatok alapján. A költséghatékonyság mellett a motor környezetbarát, mivel kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint korábban.

A 2002-es Volvo S40 Felszereltsége

A 2002-es Volvo S40-es számos felszereltséggel rendelkezik, amelyek a kényelem és a biztonság érdekében készültek. A kényelem mellett a biztonsági felszereltség is magas szintű, ami a korábbi modellhez képest javult. Az autónak összkerékhajtása van, ami a kanyarodást és a fékezést is könnyebbé teszi. Az autóban egy kétlégzsákos légzsák is megtalálható, ami segít megelőzni a baleseteket. Az autó többféle kiegészítővel is rendelkezik, beleértve a kormánymű, a klímaberendezés, az elektronikus sebességváltó és az ABS rendszer. Az autó különböző színekben is elérhető, amelyek a vásárlók igényeinek megfelelően választhatóak. Az autó különleges megjelenéssel rendelkezik, amely különösen a Volvo sajátossága.

A 2002-es Volvo S40 Ára és Garancia

A 2002-es Volvo S40 különböző áron elérhető, ami a motor típusától és a felszereltségtől függ. Az autó ára elérheti a 20 000 és 25 000 euró közötti árat. Az autó garanciája szintén a motor típusától és a felszereltségtől függ. A garancia általában 3 évig érvényes, de a vásárlók kérhetnek hosszabb garanciát is. A garancia alatt a gyártó javítja vagy cseréli az autó bizonyos alkatrészeit, ha azok műszaki hibát szenvednek. A garancia biztosítja, hogy az autó jó állapotban maradjon, és hogy megfelelő teljesítményt nyújtson.

A 2002-es Volvo S40 Szervizelése

A 2002-es Volvo S40-es szervizelése fontos a megfelelő működéshez és a biztonságos használathoz. Az autó szervizelése a gyári előírásoknak megfelelően történhet, amelyeket a vásárló okmányai tartalmaznak. A szervizelés során az autó bizonyos alkatrészeit ki kell cserélni, amelyek előfordulása előre nem ismerhető. Az autó szervizelésének időközönként meg kell történnie, hogy megelőzze a későbbi problémákat és hogy megfelelő teljesítményt nyújtson. Az autó szervizelése során az autó számos alkatrészét meg kell vizsgálni és ki kell cserélni, ha szükséges. Az autó szervizelésének időközönként meg kell történnie, hogy megelőzze a későbbi problémákat és hogy megfelelő teljesítményt nyújtson.

A 2002-es Volvo S40 Összefoglalása

A 2002-es Volvo S40-es egy különleges autó, amely kétféle motorral érhető el, egy 2.0-es és egy 2.4-es motorral. A motorok nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi modell, ami a költséghatékonyságot is előnyösen befolyásolja. A két motor fogyasztása 8.3 liter/100 km és 8.9 liter/100 km között van. Az autó számos felszereltséggel rendelkezik, amelyek a kényelem és a biztonság érdekében készültek. Az autó ára elérheti a 20 000 és 25 000 euró közötti árat, a garanciája pedig 3 évig érvényes. Az autó szervizelése fontos a megfelelő működéshez és a biztonságos használathoz. Az autó különleges megjelenéssel rendelkezik, amely különösen a Volvo sajátossága.

Leave a Reply