2004 Volvo V70 T5 Manual Estate for sale in Scotland! Sought after 260 bhp sleeper in
2004 Volvo V70 T5 Manual Estate for sale in Scotland! Sought after 260 bhp sleeper in from www.gumtree.com

Az 2004 Volvo V70 Rejtett egy klasszikus kombi, amely az elmúlt több mint 10 év alatt megérdemelten elnyerte a rajongók szeretetét. Az autó a közepes méretű kombi vonalra esett, mely kényelmes, tágas és magabiztos vezetést kínál. A V70-es modell vonzó megjelenéssel rendelkezik, és kényelmes belső térrel rendelkezik, amelyet a vezető és utasai számára kialakítottak.

Az 2004 Volvo V70 Rejtett Motorja

Az 2004 Volvo V70 Rejtett motorja egy 2.4 literes turbódízel, amelynek teljesítménye 150 lóerő. Az autó erős, megbízható és különösen alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. Az autó gyorsan felgyorsítható és képes akár 8.2 másodperces 0-60-as gyorsulásra is. Az autó legnagyobb sebessége eléri a 130 km/h-t.

Az 2004 Volvo V70 Rejtett Belseje és Felszereltsége

Az 2004 Volvo V70 Rejtett belseje egy kényelmes, elegáns és modern megjelenésű belső tér, amelyet a vezető és utasai számára kialakítottak. Az autóban számos szolgáltatás található, például a légkondicionáló, az elektromos ablakok és az ülések, valamint a színes kijelzővel felszerelt műszeregység. Az autóban további szolgáltatások is rendelkezésre állnak, például a vezetői ülés memóriafunkciója, az elektromosan állítható kormány, a hátsó kamera és a hátsó parkolóradar. Az autóban további biztonsági funkciók is találhatók, például a légzsák, az ABS-fékrendszer, az elektronikus stabilitásprogram és a biztonsági öv.

Az 2004 Volvo V70 Rejtett Kényelme és Kényelme

Az 2004 Volvo V70 Rejtett kényelmes és kényelmes utazást kínál a vezetőnek és az utasoknak. Az autó kényelmes ülései és a tágas térnek köszönhetően minden utas kényelmesen elhelyezkedhet. A vezető kényelme érdekében az autónak magas váltófülek is rendelkezésre állnak, amelyek segítenek a vezetőnek a váltásban. Az autó tágas csomagtere is van, amely alkalmas a nagyobb tárgyak szállítására.

Az 2004 Volvo V70 Rejtett Fogyasztása

Az 2004 Volvo V70 Rejtett fogyasztása kifejezetten alacsony. Az autó kombinált fogyasztása 5,2 liter/100 km, ami kifejezetten alacsony az autó méretéhez képest. Az autó főleg városban használva fogyaszthat 5-6 liter/100 km-t, de autópályán a fogyasztás akár 3-4 liter/100 km-re is csökkenhet. Ez az autó kiváló fogyasztási teljesítményének köszönhető, amely jelentősen csökkenti a vezetési költségeket.

Az 2004 Volvo V70 Rejtett Biztonsága

Az 2004 Volvo V70 Rejtett biztonsági szintje magas. Az autóban számos biztonsági funkció található, például a légzsák, az ABS-fékrendszer, az elektronikus stabilitásprogram és a biztonsági öv. Az autó továbbá alacsony sebességnél is képes megállítani a vezetőt a biztonsági öv segítségével. Az autó továbbá képes lassítani a nagy sebességű autópályán történő vezetéshez, ami segít megakadályozni a súlyos baleseteket.

Az 2004 Volvo V70 Rejtett Költsége

Az 2004 Volvo V70 Rejtett költségei egy közepes méretű kombi számára kifejezetten alacsonyak. Az autó új ára alacsony, értéke pedig meglehetősen stabil. Az autó használt verziói is jelentősen olcsóbbak, mint az új modell. Az autó üzemeltetési költségei is alacsonyak, mivel a fogyasztása alacsony. A javítási és karbantartási költségek is alacsonyak, mivel az autó megbízható.

Az 2004 Volvo V70 Rejtett Összefoglalása

Az 2004 Volvo V70 Rejtett egy klasszikus kombi, amely az elmúlt több mint 10 év alatt megérdemelten elnyerte a rajongók szeretetét. Az autó erős, megbízható és különösen alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. Az autó belső tere kényelmes és modern, és számos szolgáltatás és biztonsági funkció is rendelkezésre áll. Az autó költségei egy közepes méretű kombi számára kifejezetten alacsonyak, ami jelentősen csökkenti a vezetési költségeket. Az autó továbbá kényelmes és kényelmes utazást is biztosít a vezetőnek és az utasoknak. Az 2004 Volvo V70 Rejtett egy klasszikus autó, amely örökké élni fog.

Leave a Reply