VOLVO ALKATRÉSZ Hátsó lámpa (Jobb) 31294063
VOLVO ALKATRÉSZ Hátsó lámpa (Jobb) 31294063 from svedauto.hu

2006-ban a Volvo XC90-et bevezette a Volvo autógyártó cég a luxus SUV-k körében. A közepes méretű szabadidő-jármű kétféle változatban készült, az alapmodell és a kiváló minőségű XC90 Executive. A két változat között a különbség a luxusfelszereltségben és a műszaki tulajdonságokban volt. A XC90-eseknek azonban egy közös jellemzőjük volt, egy hátsó lámpa. A 2006-os Volvo XC90-es hátsó lámpája a hagyományosan megbízható és kifinomult műszaki megoldásokra épült.

A 2006-os Volvo XC90-es Hátsó Lámpája

A 2006-os Volvo XC90-es hátsó lámpája egy kétféle kialakítású izzóval volt felszerelve. Az alapmodellben egy nagyfeszültségű halogén lámpa volt, míg az Executive változatban egy LED-es világítótestet szereltek rá. A halogén izzóval ellátott alapmodell kismértékben jobb fényerőt biztosított, mint a LED-es változat, de a LED-es változatban kisebb energiafelhasználás volt, ami csökkentette a fenntartási költségeket. A Volvo XC90 hátsó lámpája rendelkezett egy állítható fényerővel, amellyel a vezetők szabályozni tudták a lámpa fényerősségét.

A Hátsó Lámpa Műszaki Jellemzői

A 2006-os Volvo XC90-es hátsó lámpájának műszaki jellemzői közé tartozott a világítási szög, amely 15-25 fok közötti értéket vett fel. A lámpa fényerőssége 13-15 lux volt, ami jóval nagyobb, mint az egyéb SUV-ok lámpáinak fényereje. A lámpa teljesítménye 8,2 watt volt, ami közel a duplájára volt a legtöbb hasonló lámpának. A 2006-os Volvo XC90-es hátsó lámpája rendelkezett egy sötétítő funkcióval is, amely lehetővé tette a vezetők számára, hogy a lámpa fényerősségét csökkentsék a sötétítés során.

A Hátsó Lámpa Tökéletesítése

A 2006-os Volvo XC90-es hátsó lámpa tökéletesítése folyamatosan történik, és a műszaki fejlesztések célja a minőség javítása. A fejlesztések közé tartozik a fényerősség növelése, a színhőmérséklet javítása, a lámpa felbontásának javítása, a fényerősség kiegyenlítése, a színhőmérséklet stabilizálása, és még sok más. Ezek a fejlesztések közösen fejlesztik a 2006-os Volvo XC90-es hátsó lámpáját, hogy a vezetők megbízható és kifinomult világítási megoldást kapjanak.

A Hátsó Lámpa Jelentősége

A 2006-os Volvo XC90-es hátsó lámpa nagy jelentőséggel bír a biztonsági szempontból. A hátsó lámpa világítása javítja a vezető látási terét, és biztonságosabbá teszi a vezetést, mivel a vezetők könnyebben észlelhetik a hátsó sávban előtte járó járműveket. Emellett a hátsó lámpa világítása javítja a vezető látásának kontrasztját, és segít megelőzni a baleseteket, mivel a vezetők könnyebben észlelik a közlekedésben szereplő akadályokat. A hátsó lámpa világítása segít megelőzni a baleseteket, és biztonságosabbá teszi a vezetést.

A Hátsó Lámpa Jövője

A 2006-os Volvo XC90-es hátsó lámpa további fejlesztéseket nyert, hogy jobb fényerősséget és jobb minőséget biztosítson a vezetők számára. A jövőben a Volvo XC90 hátsó lámpája továbbfejlesztett, energiatakarékos LED-es világítótesttel lesz felszerelve, hogy csökkentse a fenntartási költségeket. Az energiatakarékos LED-es világítótestek, valamint a fejlett műszaki megoldások tovább javítják a lámpa teljesítményét, és biztonságosabbá teszik a vezetést. A Volvo XC90 hátsó lámpa jövője ígéretes, és továbbra is megbízható és kifinomult világítási megoldásokat kínál a vezetők számára.

Összefoglalás

A 2006-os Volvo XC90-es hátsó lámpa megbízható és kifinomult világítási megoldást kínál a vezetők számára. A lámpa fényerőssége jóval nagyobb, mint a legtöbb hasonló lámpánál, és rendelkezik egy sötétítő funkcióval is. A lámpa tökéletesítése folyamatosan történik, hogy jobb minőséget biztosítson a vezetők számára. A jövőben a Volvo XC90 hátsó lámpája továbbfejlesztett, energiatakarékos LED-es világítótesttel lesz felszerelve. A Volvo XC90 hátsó lámpa biztosítja a vezetők számára a megbízható és kifinomult világítási megoldást, és biztonságosabbá teszi a vezetést.

Leave a Reply